Herlinde Durnez

Hallo,
Ik ben Herlinde Durnez, eerstejeaarsstudente Sociaal Werk in de Ipsoc KATHO Kortrijk. In het middelbaar heb ik 4 jaar handel Talen en 2 jaar Onthaal en Public Relations gedaan.
In project werk ik met enkele klasgenoten rond mobiliteit in Bellegem.
Doordat ik zelf nog niet met de auto rijd sta ik niet vaak stil bij dit onderwerp. Dit motiveert me om allerter te zijn in het verkeer.
In mijn vrije tijd rij ik paard en geef hier ook les voor. Ik zit ook in de studentenclub Riva Rocci.

me%20myself%20and%20i.jpg

Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consuleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro.

Klik hier voor de volledige publicatie

Referentie
Het Expertisecentrum Maatschappelijke Veiligheid (KATHO-Ipsoc, Kortrijk), de Onderzoekscel
Digital Arts & Entertainment (HOWEST-PIH Kortrijk) en de Onderzoeksgroep Cultuur & Educatie
(UGent) stelden in 2008: “Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consuleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro.” (DE PAUW E., PLEYSIER S.,VAN LOOY, J., BOURGONJON J., RUTTEN, K., VANHOOVEN, S. & SOETAERT R., //Ze krijgen er niet genoeg van! Jongeren en gamen, een overzichtstudie. //Onderzoek in opdracht van het viWTA, Vlaams Parlement, Brussel, 2008.)